Excelenta in

prajituri de cassa cu suflet

Ne puteti vizita si pe social media
Image Alt

Povestea noastra

traditie de familie

povestea noastra

Ce poate fi mai frumos decât gustul și mirosul prăjiturilor copilăriei noastre? Bunătățile acelea făcute de bunica, cu ingrediente neprocesate industrial și fructe din grădină. Am respectat întocmai rețetele vechi în prepararea produsele noastre și am mai adăugat doar câteva fructe exotice, pe care, dacă bunica ar fi avut cunoștință de existența lor, sigur ar fi apărut și acestea scrise în însemnările culinare. Ciudat și totodată fericit, acest simțământ uman de întoarcere în timp și la rădăcini doar prin simpla gustare a acestor produse.
cake chef
cake chef

cum a

început totul

Prima întălnire cu prăjiturile a fost când aveam câțiva anișori, sprijinându-mă de bunica și ``gustând`` absolut orice preparat care ieșea din plămădeala mâinilor ei.
10 decembrie 2010 este data primei mele ``coaceri``, când am încercat să reînvii tradiția, să arăt în primul rând apropiaților și apoi celorlalți ce înseamnă o prăjitură de casă așa cum vedeam la bunica, gustul și savoarea acestora în comparație cu ``moda`` artificială a dulciurilor din prezent.
Pun accent pe calitatea ingredientelor folosind unt de casă, ouă și lapte cele mai proaspete făină naturală neprocesată industrial, frișcă doar din smântână, 100% naturală.
painauchocolart
12000
Clienti

Persoane care ne-au trecut pragul. Vă mulțumim și vă mai așteptăm.

170
Clienti corporate

Firme de top care au apreciat produsele noastre. Mulțumim pentru încredere.

14
Premii

Certificări de calitate pentru produsele noastre. Am reușit!

16
Apariții media

Pro TV, TVR, Antena 1, Prima TV. Mulțumiri din suflet ``La Măruță``.